Geweldige ambiance op een zomerse avond

images

Zaterdag 21 september, op de Dag van de Internationale Vrede verzamelden honderden lopers zich voor de tweede editie van de The Hague Peace Night Run. De weersvoorspellingen waren de gehele week al gunstig voor de Runners for Peace. Opgetuigd met een headlight liepen de deelnemers een avontuurlijk parcours van 8,5 km vanaf het Lange Voorhout. Onderweg werden zij verrast door spetterende muziek, lichtshows en ander entertainment.

De The Hague Peace Night Run bracht volop spanning en beleving in het donker. Daarbij werden de deelnemers op een aantal plekken langs het parcours verrast door zoals door een vuurspuwer, Interstate dancers en de lichtgevende elfjes. Sommige lopers stopten even om de animaties te aanschouwen en een selfie te nemen. Dat kan ook, want er is geen tijdregistratie. Avontuur en genieten staat voorop bij het concept van de Night Runs.

De eerste sportievelingen kwamen alweer snel over de finish. “Wat fantastische run, super mooi weer en een geweldige ambiance”. Na een spannend parcours van 8,5 km hebben velen van jullie na de finish nog de afterparty bezocht voor een drankje en een dansje. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde tweede editie: “Een ontspannen sfeer met vooral veel blije mensen.  Zowel tijdens de run als bij de afterparty op deze mooie na zomer avond.

De eerstvolgende Night Runs zijn Rotterdam (12 oktober), Groningen(16 november) en Utrecht (22 november). Alle Night Runs zijn te vinden op www.nightrun.nl.