Bereid je samen met Run2Day voor op de The Hague Peace Night Run

images

Op zaterdagavond 21 september is het dan zover; de tweede editie van de The Hague Peace Night Run powered by Just Peace. Deze belevingsloop biedt de ideale mix van sport, fun en spanning. Run2Day Den Haag en The Hague Peace Night Run slaan de handen in een en bieden jou een geschikte trainingsloop aan om je optimaal voor te bereiden op het 8,5 km lange sfeervolle parcours. 
Vanaf zaterdag 24 augustus biedt Run2Day Den Haag wekelijks trainingen aan voor de The Hague Peace Night Run. De training start wekelijks om 09.30 bij Run2Day in Den Haag en bestaat uit techniek, loopscholing en interval. Train jij ook graag mee? 

De 4 trainingen vinden plaats op zaterdag 24 augustus, 31 augustus, 7 september en 14 september. Alle trainingen starten om 9:30 uur vanaf Run2Day (Herengracht 52B). Na een korte introductie zal je elementen uit het parcours alvast op je hardloopschoenen ontdekken. Na de loop is er tijd voor koffie en thee.

Vind je het leuk om mee te doen aan een training? Voor €5,- kun je een training bijwonen. Meld je aan via denhaag@run2day.nl En vergeet je natuurlijk niet zelf in te schrijven voor de The Hague Peace Night Run zelf.