2250 headlights verlichtten eerste The Hague Peace Night Run

images

Vrijdag 21 september, op de Dag van de Internationale Vrede verzamelden ruim 2.250 lopers zich voor de allereerste editie van de The Hague Peace Night Run. 's Middags was het nog even spannend wat het weer zou gaan doen, maar gelukkig waren de weergoden ons gunstig gezind. Opgetuigd met een headlight liepen de deelnemers een avontuurlijk parcours van ongeveer 8 km vanaf het Lange Voorhout. Onderweg werden zij verrast door spetterende muziek, lichtshows en ander entertainment.

De The Hague Peace Night Run bracht volop spanning en beleving in het donker. Daarbij werden de deelnemers op een aantal plekken langs het parcours verrast door spectaculaire lichtshows en entertainment als de Magic Bubble Show, Rope Skipping en the great white man. Sommige lopers stopten even om de animaties te aanschouwen en een selfie te nemen. Dat kan ook, want er is geen tijdregistratie. Avontuur en genieten staat voorop bij het concept van de Night Runs.

De eerste fanatiekelingen kwamen laaiend enthousiast over de finish. “Dit was fantastisch. Ik heb genoten van alles wat we onderweg te zien kregen.” Na een spannend parcours van ongeveer 8 km hebben velen van jullie na de finish nog het Foodtruck Festival Rrrrollend bezocht voor een drankje en een dansje. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde eerste editie: “De sfeer was echt geweldig en alle deelnemers kwamen ontzettend enthousiast over de finish. Er zijn zeker voornemens om volgend jaar terug te komen met nieuwe animaties onderweg.”