Hardlopen voor UNICEF

The Hague Peace Night Run staat in het teken van UNICEF. Voor het tweede jaar op een rij wordt er samen met alle lopers geld ingezameld voor kinderen op de vlucht. Start online je eigen actie en laat je sponsoren door je vrienden en familie of doneer via je inschrijving.


Loop voor kinderen op de vlucht

Tijdens The Hague Peace Night Run vieren we dat we in vrijheid en vrede kunnen leven. Helaas is vrede niet overal aan de orde. Met deze reden is de samenwerking met UNICEF ontstaan, zodat alle deelnemers samen kunnen lopen en geld inzamelen voor miljoenen kinderen die op de vlucht zijn voor bijvoorbeeld oorlog en geweld. Dat kinderen moeten vluchten is al erg genoeg, maar ze krijgen onderweg ook nog eens te maken met gevaren als geweld, uitbuiting en mishandeling. UNICEF wil dat kinderen op de vlucht gewoon kind kunnen zijn. Ze hebben recht op bescherming en op basisvoorzieningen als onderwijs en schoon water. Als kinderrechtenorganisatie van de VN doet UNICEF er alles aan om hen te helpen. Deelnemers kunnen zelf een donatie doen bij de inschrijving voor het evenement. Ook is er de mogelijkheid om een actiepagina aan te maken via het platform van UNICEF.

 

 

 

Maak jouw actiepagina!

Deelnemers kunnen zelf een donatie doen bij de inschrijving voor het evenement. Ook is er de mogelijkheid om een actiepagina aan te maken via het platform van UNICEF.  Op die manier kan elke deelnemer zich laten sponsoren door familie, vrienden en collega's.

Start je eigen actiepagina